Monday, 17 August 2015

Tak Update Tak Bermaksud Tiada

Pergh dah hampir setahun aku tak update blog ni. Bersawang dan berhabuk. Pakej sekali. Hm apa aku nak update ye. 

Ok nak kasi panas sikit. Aku pelik dengan user iPhone 6 ni. Beli iPhone 6 lepas tu nak kasi ia nampak tebal kau pun belilah casing. Aku tak faham betul dengan Tim Cook ni kenapa mereka bentuk nipis macam tu. Ikut citarasa aku ni. Aku nak iPhone tu tebal. Kalau nipis nanti mudah bengkok kau tau tak. 

Menyusahkan orang betul. 

Apa pun hidup Apple!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...