Thursday, 16 January 2014

iPad?

Seperti kita sedia maklum, produk keluaran Apple iaitu iPad memang produk panas di pasaran. Setiap pengguna memang teringin nak memiliki iPad. Pengguna barang Apple tahu apa yang menarik pada iPad kan.


Yang terbaru iPad Air yang terlebih nipis manakala iPad Mini Retina Display yang lebih cantik paparannya berbanding dengan .iPad Mini. 



Cantik bukan? Memang terbaik. Tapi gambar yang seterusnya ni memang terbaik lagi terbaik dari iPad. 


Ha kau. Dapat Eye Pad. Ni dah macam mana ni. Kena tipu. Kotak nampak cantik je tapi dalam bukan iPad yang diidamkan. Orang kalau kerana duit sanggup buat apa je janji dapat duit. Ni lah hasilnya. Kalau nak beli iPad sebaiknya beli kat Authorize Reseller seperti Machine atau beli je secara online kat Apple Store. Anda akan dapat barang yang anda inginkan. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...